0515 48 88 43 info@msbcureo.nl
Partner
Partner
Maat
Maat
Slider
Slider

Vacatures

Wij hebben de ruimte. PLUS nog plek voor een collega-specialist! Dus ben je een teamspeler met ondernemingszin en niet bang van water? Neem dan de ruimte, die Cureo en Friesland je bieden. Ruimte om te werken, te vernieuwen, te wonen, te watersporten, op te groeien en lekker te leven. MSB Cureo heeft de volgende vacatures:

Internist-hematoloog

MSB Cureo heeft een vacature voor internist-hematoloog in Friesland, de wijdste provincie met eindeloze uitzichten en vele pluspunten. Hier krijg je de ruimte, binnen en buiten, in je werk en in je leefomgeving.

Gynaecoloog

Als je het water meerekent, is Friesland de grootste provincie van Nederland met het meeste water. Open vaarwater dat zich uitstrekt tot aan de einder. En het minst bevolkt. Plus nog ruimte voor twee Gynaecologen.

Anesthesioloog-Pijnspecialist

Wij hebben ruimte voor een Anesthesioloog-Pijnspecialist. Plus, wij bieden je de ruimte om je te ontplooien en te ondernemen in jouw vakgebied. En samen te werken aan de zorg van de toekomst. Bij ons werk je in de breedte, in een hecht collegiaal netwerk, met korte lijnen en echt persoonlijke patiënten zorg.

Waarnemend Radioloog

De grootste provincie van Nederland, Friesland is het minst bevolkt per km2. We hebben een nagenoeg lege horizon. Dat geeft een wijds blikveld. Pluspunt: we hebben ook nog plek voor een Radioloog – chef de clinique (0.8-1.0 fte) Hier kun je je vakkundig inzicht combineren met 360° uitzicht.