0515 48 88 43 info@msbcureo.nl
Partner
Partner
Maat
Maat
Slider
Slider

Vacatures

Wij hebben de ruimte. PLUS nog plek voor een collega-specialist! Dus ben je een teamspeler met ondernemingszin en niet bang van water? Neem dan de ruimte, die Cureo en Friesland je bieden. Ruimte om te werken, te vernieuwen, te wonen, te watersporten, op te groeien en lekker te leven. MSB Cureo heeft de volgende vacatures:

Vacature gynaecoloog (0.8 fte – tijdelijk)

Als je het water meerekent, is Friesland de grootste provincie van Nederland met het meeste water. Open vaarwater dat zich uitstrekt tot aan de einder, met Sneek als middelpunt en goede uitvalsbasis. Wij hebben de ruimte én een tijdelijke plek voor een gynaecoloog (0,8 fte).

Anesthesioloog – Intensivist

MSB Cureo heeft een vacature voor twee Anesthesioloog-Intensivisten in Friesland. Pluspunt van werken bij Cureo is dat je hier de ruimte krijgt in je werk- , leef- en woonomgeving.

MDL-artsen

MSB Cureo heeft een vacature voor twee MDL-artsen in Friesland bij het nieuwe regionale samenwerkingsverband MDL in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. De werkzaamheden vinden in principe deels plaats in Sneek en deels in Leeuwarden.

Alle vacatures