Service en Contact

Waar ben je naar op zoek?

De patiënt wil dicht bij huis blijven, voor dezelfde kwaliteit van behandeling. Een persoonlijke zorgverlening met aandacht. Voor jong en oud. In het ziekenhuis tot thuis. In de 1e, 2e en anderhalve lijns. Zorg voor nu en in de toekomst. Deze zorg mag de patiënt verwachten van specialisten van Cureo. Maar mag je ook van de organisatie Cureo, als werkgever, maat en partner in het hele zorggebied als in de hele keten verwachten.

Veelgestelde vragen

 • Welke Organisatorische Eenheden vallen onder MSB Cureo?

  Onder MSB Cureo vallen de Organisatorische Eenheden: Anesthesie, Cardiologie, Dermatologie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Keel-, Neus- en Oorgeneeskunde (KNO), Longgeneeskunde, Oogheelkunde, Orthopedie, Radiologie, Reumatologie en Urologie.

 • Heeft MSB Cureo een goodwillregeling voor maten?

  MSB Cureo heeft een collectieve goodwillregeling voor maten. Dit betekent dat een nieuwe maat in 5 jaar 20% van het winstaandeel van die 5 jaren inverdient. Voor maten die met pensioen gaan of hun carrière elders voortzetten wordt aan de hand van het reglement praktijkwaardering de goodwill bepaald en binnen 3 maanden na dissociatie uitbetaald.

 • Werken er alleen vrijgevestigd Medisch Specialisten bij MSB Cureo?

  De meeste medisch specialisten zijn als maat aangesloten bij MSB Cureo. Ook zijn er echter Chef de Cliniques werkzaam, soms in een tijdelijke functie, soms als opmaat naar lid van de maatschap. Daarnaast zijn er ANIOS'en en Physician Assistants in dienst bij MSB Cureo die allemaal gelieerd zijn aan een van de Organisatorische Eenheden.

 • Hoe wordt MSB Cureo bestuurd?

  Het bestuur van MSB Cureo bestaat uit 4 medisch specialisten uit de maatschap, aangevuld met een extern bestuurder. Het bestuur wordt in hun werkzaamheden ondersteund door een bedrijfsbureau met een management assistente en een beleidsfunctionaris/ HR-manager.

 • Hoe gaat het in zijn werk als ik solliciteer?

  Als je solliciteert op een functie komt je brief terecht bij de HR-manager. Zij stuurt je brief door naar de leden van de betreffende Organisatorische Eenheid (OE). De OE maakt op basis van een profiel een eerste selectie uit de brieven en zal kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, dan wel dagdeel komen kijken op de werkvloer. Hieruit kiezen zij 1 of 2 kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek met de Beoordelings- en Advies Commissie (BAC). In deze BAC zitten maten van twee aanpalende OE's, een lid van het MSB bestuur, een afvaardiging van de Raad van Bestuur en de HR-manager. Diezelfde middag vindt een gesprek plaats met een afvaardiging van de polikliniek/ kliniek of OK. Uit deze gesprekken volgt een advies aan het bestuur welke kandidaat vanuit de BAC en ziekenhuiscommissie de voorkeur heeft. Met deze kandidaat wordt de vervolgprocedure dan gestart. 

Staat je vraag er niet tussen

Snel antwoord op je vraag. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur beschikbaar.

Bel ons op

0515 48 88 43

Of stuur een e-mail

info@msbcureo.nl

Kunnen wij je ergens over adviseren? Of heb je een vraag?

Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht. Dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing.

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1
8601 ZK Sneek

Routebeschrijving bekijken

Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4
8303 BX Emmeloord

Routebeschrijving bekijken