Over ons

MSB Cureo is een maatschap van vrijgevestigd medisch specialisten

Binnen MSB Cureo en Antonius wordt als doelstelling nagestreefd om kwalitatief hoogwaardige medische zorg te verstrekken op een betrokken en patiëntgerichte wijze. Kernwoorden daarbij zijn patiëntgericht, kwaliteit, transparant, ondernemend, professioneel en dicht bij huis. Het adherentiegebied van het ziekenhuis bestrijkt een deel van de provincie Friesland en een deel van de provincie Flevoland. Het verzorgingsgebied omvat ongeveer 200.000 inwoners. Het ziekenhuis heeft hiervoor twee locaties, te weten Sneek en Emmeloord.

ziekenhuis antonius msb medisch specialistisch bedrijf cureo

Samen = Beter

Kwaliteit en veiligheid staan voorop in de patiënten zorg. Nu en in de toekomst. Cureo wil voorop lopen en plussen, voor de patiënten, voor onze maten en medewerkers en voor onze partners. Cureo onderneemt, handelt transparant, bundelt krachten, werkt intensief samen, puur om verder te komen. Met een professionele basis, hecht netwerk en nuchtere ondernemingsgeest. Dat geeft zin en ruimte om te verbeteren en te vernieuwen. Te plussen. Samen = Beter

ziekenhuis antonius msb medisch specialistisch bedrijf cureo

Onze medische specialisten

Onze medisch specialisten zijn eigenaar van MSB Cureo. Die zijn betrokken en ondernemend. Om het beste uit zichzelf te halen, zowel als professional als mens in de privésetting. Ook zijn er medisch specialisten in dienst bij MSB Cureo, evenals Physician Assistants om met elkaar de zorg op hoog niveau te kunnen leveren. 

Bekijk onze specialisten

Ons bestuur en bedrijfsbureau

Ons bestuur bestaat uit vier medisch specialisten die tevens maat zijn en een technisch bestuurslid. Momenteel bestaat ons bestuur uit:

  • Maarten Vollebergh, anesthesioloog-intensivist en voorzitter
  • Jeroen de Vries, internist en secretaris
  • Tineke Schukken, gynaecoloog en penningmeester
  • Marjan de Groot, dermatoloog en algemeen bestuurslid
  • Boldewijn Noordveld, technisch bestuurslid

Het MSB wordt door het bedrijfsbureau ondersteund door 

  • Wendy de Boer, management assistent
  • Astrid Cramer, beleidsfunctionaris en HR manager

Bekijk hier ons bestuur en bedrijfsbureau