0515 48 88 43 info@msbcureo.nl
Kennis/Kunde
Kunde
Kunde
Kennis
Kennis
Kennis/Kunde
Kunde
Kunde
Kennis
Kennis

Kennis + Kunde

Kwaliteit en veiligheid staan voorop in de patientenzorg. Nu en in de toekomst. Cureo wil vooroplopen en plussen. Cureo onderneemt, handelt transparant, bundelt krachten, werkt intensief samen, puur om verder te komen. Met een professionele basis, hecht netwerk en nuchtere ondernemingsgeest. Dat geeft zin en ruimte om te verbeteren en te vernieuwen. Te plussen.
Samen = Beter

Kennis/Kunde
Kennis/Kunde

Kennis + Kunde

Kwaliteit en veiligheid staan voorop in de patientenzorg. Nu en in de toekomst. Cureo wil vooroplopen en plussen. Cureo onderneemt, handelt transparant, bundelt krachten, werkt intensief samen, puur om verder te komen. Met een professionele basis, hecht netwerk en nuchtere ondernemingsgeest. Dat geeft zin en ruimte om te verbeteren en te vernieuwen. Te plussen. Samen = Beter

Medisch specialisten van MSB Cureo van start in het Dr. J.H. Jansencentrum

Medisch specialisten van MSB Cureo van start in het Dr. J.H. Jansencentrum.

Duizendste heupoperatie 2.0

Vijf jaar geleden introduceerde het Antonius Ziekenhuis een nieuwe operatietechniek in Sneek voor patiënten met een totale heupprothese. Deze nieuwe methode, kortweg ASI, bevordert het herstel en voorkomt spierzwakte na de operatie.

Antonius Sneek scoort prima in Elsevier

Uit de jaarlijkse ziekenhuistest van weekblad Elsevier, gepubliceerd in december 2017, blijkt dat in het Antonius Ziekenhuis in Sneek/Emmeloord de medische zorg op goed is en dat het ziekenhuis patiëntgericht is.